Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /home/haarst1115/domains/haarstudio-hoofddorp.nl/public_html/wp-content/themes/betheme/functions.php on line 51
Blow dry salon Hoofddorp - Monique's Hairstudio

Blow dry salon in Hoofddorp

U bent op zoek naar een blow dry salon in Hoofddorp? Maak dan kennis met Monique’s Hairstudio. Blow dry is echt een trend aan het worden en dat is natuurlijk niet voor niets: het zorgt ervoor dat uw haar en prachtig uitziet en veel volume krijgt. Dit is dan ook ideaal wanneer u een feestje of een belangrijke afspraak heeft. U maakt gegarandeerd indruk wanneer u langs bent geweest in onze blow dry salon te Hoofddorp.

Verwen uzelf met een uitgebreide behandeling

Wilt u uzelf eens verwennen? Laat uzelf dan compleet in de watten leggen door onze hairstylisten. Zij dragen er de grootste zorg voor dat u de salon met een prachtig kapsel verlaat. Uw haar wordt uitgebreid geföhnd en gestyled met een professioneel gepolijste finish. Indien gewenst kunt u natuurlijk ook direct uw haar naar wens laten knippen en/of verven. Wij dragen er de grootste zorg voor dat u de salon met een grote glimlach verlaat!

In onze blow dry salon in Hoofddorp kunt u de behandeling op ontspannen wijze ondergaan. Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan de haarstylisten aan de slag, waarbij zij de laatste technieken zullen toepassen. Zij volgen namelijk regelmatig cursussen en zijn ook op de hoogte van de laatste trends. Dit betekent dat zij u uitstekend kunnen adviseren.

Heeft u interesse in een behandeling bij onze blow dry salon in Hoofddorp? Maak dan een afspraak via onze website, of bel ons direct.