Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /home/haarst1115/domains/haarstudio-hoofddorp.nl/public_html/wp-content/themes/betheme/functions.php on line 51
Haarstudio Amsterdam - Monique's Hairstudio

Koop uw haarproducten bij onze haarstudio nabij Amsterdam

Monique’s Hairstudio staat voor kwaliteit, professionaliteit en rust. Wij dragen er dan ook de grootste zorg voor dat u op een ontspannen manier plaats kunt nemen en nemen uitgebreid de tijd voor u. Ons haarstylisten staan voor u klaar in onze haarstudio nabij Amsterdam en zorgen ervoor dat er een eindresultaat naar wens bereikt wordt. Laat ons dus gerust weten wat uw ideeën zijn, wij denken met u mee en kunnen u een passend advies geven.

Bereik ook thuis een optimaal resultaat

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een verf- of knipbeurt, ook verkopen wij in onze haarstudio nabij Amsterdam diverse haarproducten. Deze hoogwaardige producten gebruiken wij ook bij uw haarbehandeling. Indien gewenst kunt u uw favoriete product dus direct bij ons aanschaffen en zo ook thuis uw haarverzorging optimaal voortzetten. Denk bijvoorbeeld aan hydraterende lotion, verstevigende spray en volume mousse. Uiteraard kunnen onze haarstylisten u adviseren en tips geven zodat u een product koopt dat aansluit bij uw haartype.

Kortom, wij zijn van alle markten thuis! Of het nu gaat om een verf- of knipbehandeling, een prachtig bruidskapsel of het laten zetten van permanent, kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Wij dragen er dan ook de grootste zorg voor dat u meer dan tevreden bent met het eindresultaat. Wilt u langskomen bij onze haarstudio nabij Amsterdam? Maak dan direct een afspraak via onze website. U kunt natuurlijk ook altijd even telefonisch een afspraak maken, wij staan u graag te woord.