Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /home/haarst1115/domains/haarstudio-hoofddorp.nl/public_html/wp-content/themes/betheme/functions.php on line 51
Herenkapper Hoofddorp - Monique's Hairstudio

Sfeervolle herenkapper in Hoofddorp

U bent op zoek naar een herenkapper in Hoofddorp? Maak dan kennis met Monique’s Hairstudio! Bij ons kunt u kwaliteit en professionaliteit verwachten. Dit betekent wij uitgebreid de tijd nemen om uw wensen te bespreken, maar ook dat onze ervaren haarstylisten u voorzien van passend advies.

Een eindresultaat naar wens

Als herenkapper in Hoofddorp weten wij ons dus te onderscheiden door onze hoge kwaliteit. Iedereen loopt bij ons tevreden de deur uit. Ook bieden wij voor iedereen een passende behandeling aan. Of u nu komt voor een compleet nieuw kapsel, enkel de puntjes of bijvoorbeeld om uw grijze haren te laten verven, wij dragen er de grootste zorg voor dat het eindresultaat naar wens is.

Onze sfeervolle salon is gevestigd nabij het centrum van Hoofddorp. Niet alleen zijn wij een herenkapper, ook dames en kinderen zijn natuurlijk van harte welkom. Wij bieden voor iedereen wel een passende behandeling aan, en dat tegen zeer scherpe prijzen. Dit maakt een bezoek aan onze salon zeker de moeite waard. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden of loop even bij ons binnen.

Online afspraak maken

Bent u enthousiast geworden? Maak dan nu online een afspraak via ons systeem. U kunt ons natuurlijk ook direct bellen en uw gewenste dag en tijd doorgeven. Dan kijken wij of wij een plekje voor u hebben. Zo weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben!