Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /home/haarst1115/domains/haarstudio-hoofddorp.nl/public_html/wp-content/themes/betheme/functions.php on line 51
Kapper in Hoofddorp - Monique's Hairstudio

Bij de kapper in Hoofddorp wordt u in de watten gelegd

Het dagelijks leven kost ons soms veel energie en we zijn vaak erg druk met ons werk, gezin en het onderhouden van sociale contacten. Bij de kapper in Hoofddorp zijn we dan ook van mening dat u af en toe voor uzelf moet kiezen. En hoe kunt u beter ontspannen dan bij onze gezellige, sfeervolle kapsalon? U wordt namelijk compleet in de watten gelegd door onze professionele haarstylisten. Zij dragen er zorg voor dat u niets tekort komt en nemen uitgebreid de tijd om naar uw wensen te luisteren.

Passend advies

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, zullen wij u voorzien van passend advies. Uiteraard staan uw wensen centraal, maar wij denken graag met u mee. Omdat we continu trainingen volgen op allerlei vlakken, zijn wij op de hoogte van de nieuwste knip- en verftechnieken. Deze passen wij direct toe in onze salon en dat zult u terugzien aan het eindresultaat. Ook werken wij met de nieuwste haarproducten van het merk van KEVIN.MURPHY. Wij weten ons dan ook te onderscheiden omdat wij voldoen aan de voorwaarden van dit merk betreffende professionaliteit en kwaliteit. Ook de uitstraling van de salon en de beleving van de klant spelen hierbij een belangrijke rol.

Zowel dames, heren als kinderen zijn van harte welkom bij de kapper in Hoofddorp. Wij werken enkel op afspraak zodat wij onze tijd ten volle kunnen benutten. U kunt gebruik maken van ons online systeem om een afspraak te maken, of bel ons direct even.