Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /home/haarst1115/domains/haarstudio-hoofddorp.nl/public_html/wp-content/themes/betheme/functions.php on line 51
Kapsalon Hoofddorp - Monique's Hairstudio

Welkom bij de kapsalon in Hoofddorp

U bent op zoek naar een kapsalon in Hoofddorp en zodoende bent u terecht gekomen bij Monique’s Hairstudio. In onze sfeervolle kapsalon wordt u heerlijk in de watten gelegd. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen zo af en toe een moment voor zichzelf nodig heeft. We hebben immers een druk bestaan met werk, kinderen en onze sociale contacten. Kom daarom eens naar onze kapsalon in Hoofddorp en laat u verwennen met een fris nieuw kapsel en een heerlijke hoofdmassage.

Wij luisteren uitgebreid naar uw wensen

Naast kwaliteit staat ook een prettige service bij Monique’s Hairstudio centraal. Bij binnenkomst krijgt u een lekker kopje koffie of thee. Vervolgens nemen wij uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken. Wenst u een complete metamorfose of wilt u misschien een nieuw kleurtje? Of wilt u graag dat uw kinderen een mooi, hip kapsel krijgen? Wat uw wens ook is, wij denken graag met u mee. Onze hairstylisten hebben allemaal de nodige ervaring en kunnen u voorzien van passend advies.

Hoogwaardige haarproducten

Wij werken met het volledige productprogramma van KEVIN.MURPHY. Dit merk biedt professionele verzorging-, styling-, en kleurproducten. Dit betekent dat wij ons kunnen aansluiten bij een exclusieve groep van salons die voldoen aan de voorwaarden van KEVIN.MURPHY. Zo staan rust, professionaliteit en kwaliteit bij ons altijd centraal. U kunt er dan ook op rekenen dat u onze kapsalon te Hoofddorp met een glimlach verlaat.

Omdat wij uw en onze tijd ten volle willen benutten, werken wij enkel op afspraak. U kunt online een afspraak maken via het boekingssysteem, of bel ons even. U vindt het telefoonnummer op de website.