Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /home/haarst1115/domains/haarstudio-hoofddorp.nl/public_html/wp-content/themes/betheme/functions.php on line 51
Kinderkapper Hoofddorp - Monique's Hairstudio

Goedkoop knippen bij de kinderkapper in Hoofddorp

Bent u op zoek naar een gezellige, maar professionele kinderkapper in Hoofddorp? Kom dan eens langs bij Monique’s Hairstudio. Wij zijn gevestigd aan de rand van het centrum, wat betekent dat onze salon op loopafstand is van treinstation Hoofddorp. Ook met de auto zijn wij goed bereikbaar, er zijn voldoende parkeergelegenheden in de omgeving.

Betaalbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel

Als kinderkapper in Hoofddorp weten wij ons te onderscheiden door de kwaliteit en professionaliteit die wij continu nastreven. Dit betekent dat wij er zorg voor dragen dat het eindresultaat compleet naar wens is. Dit geldt zowel voor dames, heren als voor kinderen. Naast deze hoge kwaliteit, staat ook betaalbaarheid bij ons hoog in het vaandel. Zo kunnen kinderen bij ons altijd hun haren knippen voor minder dan €20. Onze ervaren kappers zullen ervoor zorgen dat uw kinderen zich op hun gemak voelen, waardoor een bezoek aan de kapper ook voor hen leuk wordt.

Een afspraak maken?

Of het nu gaat om een compleet nieuw kapsel of enkel het knippen van de puntjes, wij nemen altijd uitgebreid de tijd voor u en/of uw kinderen. Daarom werken wij enkel op afspraak. U kunt direct een afspraak maken door ons te bellen, of maak online een afspraak via de website. Laat ons weten welke datum en tijdstip u het beste schikt, dan ontvangt u van ons een bevestiging. Graag tot snel!